HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Mayıs 2018, Cumartesi 09:46 tarihinde eklendi. 920 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Girişimcileri Konferansı yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Geleceğin Yıldız Girişimcileri projesi kapsamında öğrencilere yönelik konferans gerçekleştirildi.
Yıldız Girişimcileri Konferansı yapıldı  

2018 İnovasyon ve Tasarım Yılı etkinlikleri kapsamında Geleceğin Yıldız Girişimcileri Konferansı Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde 15 Mayıs Salı günü saat 14.00’da yapıldı. Konferansa Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kafalı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferansın Moderatörlüğünü E-Ticaret Çağı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Öncel gerçekleştirdi. Konferansın konuşmacı konukları ise “dugun.com” sitesinin kurucusu Emek Kırbıyık, Bir İşe Giriştik Platformu Kurucu Ortakları Elif Aleyna Duman ve Berke Yağız Sevim oldu.

Konuşmacılar öğrencilere girişimcilik konusunda önemli bilgiler verirken, kendi yaşadıkları tecrübelerden de kısa kısa örnekler verdiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek