Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 08 Mayıs 2018, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SODAM’da sergi açılışı gerçekleştirildi

Lüleburgaz Sosyal Dayanışma Merkezi’nde (SODAM) 7 Mayıs 2018 pazartesi günü kadınların el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.
SODAM’da sergi açılışı gerçekleştirildi  

7 Mayıs 2018 pazartesi günü saat 11.00’de kadınların el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Lüleburgaz HEM  ve İŞKUR İlçe Müdürlüğü’nün desteğiyle açılan kurslarda kadınların bir yıl boyunca yaptığı yaklaşık bin adet ürün sergilendi.

Sergi açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, İŞKUR İlçe Müdürü Ahmet Selim Keskin, HEM Müdürü İzzet Arslan ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç katılım sağladı. Açılış kurdelesi Kaymakam Kaya tarafından kesildi. Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya sergideki stantları tek tek gezerek kadınların yaptığı el emeği ürünleri inceleyip onlarla sohbet etti.  Lüleburgaz SODAM Proje Koordinatörü Elçin Keskin ‘’Sergimizde aşçılık, kuaförlük, mis sabun, sepet örtülüğü, okuma yazma, Kuran-ı Kerim, keçe aksesuar yapımı kursları ve çocuklar için oyun odası etkinliklerinde yapılan yaklaşık bin adet ürün sergileniyor. Sergimiz 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17.30’a kadar açık olacak. Tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz’’ diyerek sergiyle ilgili bilgi verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek