HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 08 Mayıs 2018, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 6988 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘9. Ayçiçekleri Açarken Tiyatro Günleri’ başladı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ‘Ayçiçekleri Açarken Tiyatro Günleri’nin dokuzuncusu başladı.
‘9. Ayçiçekleri Açarken Tiyatro Günleri’ başladı  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 7 Mayıs 2018 pazartesi günü Prof. Dr. Necdet Tekin Kültür Merkezi’nde ‘Ayçiçekleri Açarken Tiyatro Günleri’nin dokuzuncusu düzenlenmeye başladı. Etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’in yaptığı konuşmayla başladı. Nedim Çetin yaptığı konuşmasında dokuz yıl önce projeye nasıl başladıklarını ve tiyatronun gençler üzerinde yarattığı pozitif etkiden bahsetti. Daha sonra Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ‘Meslek Liseliler Gümbür Gümbür’ oyunu sahnelendi. Meslek Lisesi öğrencilerinin oynadığı oyun, izleyenleri kahkahalara boğdu.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek