Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Mayıs 2018, Pazartesi 09:37 tarihinde eklendi. 2500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Başkanı Murat Gerenli görevi devraldı

Lüleburgaz’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi’nde gerçekleşen törenle görevi devraldı.
Belediye Başkanı Murat Gerenli görevi devraldı  

Lüleburgaz Belediye Meclisinin aldığı kararla Lüleburgaz’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Dr. Murat Gerenli, 4 Mayıs 2018 Cuma günü Lüleburgaz Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreniyle görevine başladı. Lüleburgaz Belediye Başkanlık makamında 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17.00’de Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Vekili Şehbender Öztürk’ten şehrin sembolik anahtarını alarak görevi devraldı. Gerçekleşen devir teslim törenine milletvekili aday adayı olmak için belediye başkanlığı görevinden istifa eden Emin Halebak ta katıldı. Tören Lüleburgaz Belediyesi Nikah Salonu’nda devam etti. Lüleburgaz’ın yeni Belediye Başkanı Murat Gerenli burada belediye çalışanlarıyla buluşarak açıklama yaptı. Gerenli yaptığı konuşmasında ‘’ Doğduğum, büyüdüğüm, deresinde yüzdüğüm, sokaklarında bisiklet sürmeyi öğrendiğim, sevdalandığım bu şehirde bugün belediye başkanı olarak karşınızdayım. Bugüne kadar Lüleburgaz belediyesinin gelmiş olduğu nokta bu göreve her ne kadar Lüleburgaz sevdalısı olarak girmek istememden öte sizlerle çalışmak bana büyük güven verdiği için büyük bir aşkla, zevkle ve istekle bu göreve talip oldum. Gerek mali yapısı, gerekse sizlerin hazırlamış olduğu ve çok iyi yaptığınızı bildiğim stratejik planlarla yürüttüğünüz Lüleburgaz’ı ve Lüleburgaz Belediyesi’nin kurumsal yapısını sizlerle beraber bir adım daha geliştirmek, belediyecilikte duayen olarak gördüğüm sayın Emin Halebak’tan adlığımız bu bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için sizlerle çalışıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Beni çok çok daha motive ediyor. Çok teşekkür ediyorum. Hep beraber daha iyi bir Lüleburgaz için çalışmaya devam edeceğiz.’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek