Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 05 Mayıs 2018, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 2447 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye Şampiyonu Kepirtepe'den

Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Kaya, Eskişehir'de düzenlenen Okullararası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında 55 kg sağ kol'da şampiyon oldu.
Türkiye Şampiyonu Kepirtepe'den  

Eskişehir'de 30 Nisan, 1 ve 2 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenen Okullararası Bilek Güreşi Turnuvasında Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Kaya, 55 kg, sağ kol, A Gençlerde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmeni Cem Aktan gözetiminde Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri toplamda da büyük başarılara imza attılar. B Gençlerde 55 kg da Zeynep Nur Küçük sol kolda Türkiye 3.sü sağ kolda Türkiye 4. sü, 75 kg Efe Aydın Acar sol ve sağ kolda Türkiye 4.sü, 65 kg da Ezgi Ceyda Güzey sol kolda Türkiye 5.si, 55 kg sol kolda Furkan Zal Türkiye 5.si, 75 kg da sol kolda Kerem Çokkaçan Türkiye 5.si oldu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek