Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 02 Mayıs 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 2129 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sarıkaya Ailesi’nin Mutlu Günü

Ümran ve Mustafa Sarıkaya çiftinin biricik kızları Buse Sarıkaya, Özdemir Ailesinin oğlu Efe Özdemir ile evliliğe ilk adımını attı.
Sarıkaya Ailesi’nin Mutlu Günü  

 

Genç çiftin nişan merasimleri 28 Nisan Cumartesi akşamı Love Garden’da gerçekleştirildi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi M. Mahir Altan genç çiftin nişan yüzüklerini taktı ve Buse ve Efe Çiftine mutluluklar dileyip “Ümran ve Mustafa Abimin tam 27 yıl önce yüzüklerini rahmetli babam Mahir Altan takmıştı. Bugün Sarıkaya Ailesi’nin biricik kızları Buse’mizin nişan yüzüğünü takmayı da Allah bana nasip etti. Onlar da uzun yıllar mutlu bir hayat yaşasınlar” diyerek genç çifti tebrik etti.

Hürfikir; Sarıkaya ve Özdemir Ailelerini tebrik eder; evliliğe adımını atan Buse ve Efe kardeşimize hayat boyu mutluluklar diler.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek