HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Mayıs 2018, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 5616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Bülent Metin seçildi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın milletvekili aday adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Başkan Yardımcısı Bülent Metin seçildi.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Bülent Metin seçildi  

Milletvekili aday adayı olabilmek için istifa eden Kaya, İlçe Başkanlığını Başkan Yardımcısı Bülent Metin ve CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Kaya’ya teslim etmişti.

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi 29 Nisan 2018 tarihinde yönetim kurulu toplantısında CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin’i CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak seçti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı seçilen Bülent Metin, kendisini seçen arkadaşlarına teşekkür ederek; “Şimdi partimizi en güzel yere getirme zamanıdır” dedi.

Haber Merkezi   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek