HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Nisan 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 4087 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Halebak istifa ediyor

24 Haziran 2018 tarihinde erken seçim kararının alınmasının ardından siyasi partilerde hareketlilik arttı.
Başkan Halebak istifa ediyor  

  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklerinin bitiminde Ankara’ya gittiği ve büyük olasılıkla 26 Nisan Perşembe günü (yarın) Milletvekilliği adaylığı için Belediye Başkanlığı görevinden istifa edeceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Belediye Başkanı Emin Halebak Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirecek ve büyük ihtimalle Perşembe günü Milletvekilliği için 4 dönemdir sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevinden istifa edecek.

Başkan Halebak görevinden istifa ettiği takdirde Belediye Başkanlığı görevine 9 gün süre ile Başvekillerinden Şehbender Öztürk veya Murat Gerdeme vekâlet edecek. 9 günün sonunda ise Meclis yeni bir başkan seçecek.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek