Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Nisan 2018, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 1284 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kan Bağışları 100’ü aştı

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından 20-24 Nisan tarihleri arasında Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 4 gün kan bağışı etkinliği düzenlendi.
Kan Bağışları 100’ü aştı  

Doktor Sencer Erşen başkanlığındaki Lüleburgaz Kan Bağışı Merkezi ekibi 4 günde 100’ü aşkın kan bağışını kabul etti. Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi Etkinlik Alanında düzenlenen kan bağışı etkinliğine yoğun katılım oldu.

Doktor Sencer Erşen konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘ Kan verin can verin’ sloganıyla sağlıklı bütün vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Kızılay olarak hastanelerimizin kan ihtiyacının tamamını karşılamak istiyoruz.’’ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek