Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 24 Nisan 2018, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstifalar için son gün 26 Nisan

24 Haziran genel seçimlerine aday adayı olmak isteyenler için bulunduğu görevlerden en geç 26 Nisan Perşembe günü saat 17.00’a kadar görevlerinden istifa etmesi gerektiği belirtildi.
İstifalar için son gün 26 Nisan  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin tarafından yapılan açıklamada, “Hâkimler ve Savcılar, yüksek yargı organları mensupları, yükseköğrenim kurumlarındaki öğretim elemanları, yükseköğretim kurulu, radyo ve televizyon üst kurulu üyeleri, kamu kurumu ve kuruluşlarının memur statüsündeki görevlileri ile yaptıkları hizmet bakımından işçi niteliği taşımayan diğer kamu görevlileri, aday olmak isteyen belediye başkanları, subaylar ve astsubaylar, aday olmak isteyen siyasi partilerin il ve ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, İl Genel meclis üyeleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruşları ile sendikalar, kamu bankaları ile üst birlikleri ve bunların üst kurumlarının katıldıkları teşebbüs veya ortaklıklarının yönetim ve denetim kurulu üyelerinde görev alanlar genel ve ara seçimlerin başlangıcından 1 ay önce seçimin yenilenmesine karar verilmesi halinde yenileme kararının ilanından başlayarak 7 gün içinde görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmadıkça adaylıklarını koruyamaz ve aday gösterilemezler. Bu hüküm uyarınca 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçiminde aday adayı olmayı düşünen il, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 17.00’a kadar görevlerinden istifa etmiş olmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar görevlerinden ayrılmayan aday adaylarının aday saptaması hangi yöntem ile olursa olsun müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek