Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Nisan 2018, Pazartesi 10:56 tarihinde eklendi. 1352 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi’nden Muhteşem Konser

Lüleburgaz Lisesi tarafından Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.
Lüleburgaz Lisesi’nden Muhteşem Konser  

Lüleburgaz Lisesi müzik öğretmeni Onur Şenel şefliğinde 19 Nisan 2018 akşamı sunulan saat 20:00’da başlayan Türk Halk Müziği konserine ilgi, aynı gece İrem Derici konseri olmasına rağmen, büyüktü.

Konserde Lüleburgaz Lisesi Türk Halk Müziği topluluğu ile ses bulan Gezirler Başı, Sarardım Ben Sarardım, Beyaz Giyme (Tutku Ceren GÖLEMENLİ) , Drama Köprüsü, Dam Üstüne Çul Serer, Az Bana Gönder, Giresun’un İçinde, Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan, Mağusa Limanı (Şevval EREN) , Olmaz Olmaz – Beri Gel Karagöz, Nayino (Emire GÖKALP) , Dam Başına Sarıçiçek, Kar Var Duman Yok (Şirin Yaren TÜLÜMEN), Şirin Nar Dane Dane, Evlerine Ben Varamadan Tavşandan, Yalancısın İnanamam (Burcu Tuna), Ötme Bülbül Ötme, Gitme Turnam Gitme Dağlar Salında (Onur Şenel) , Kırklar Üzerinden, Yaradana Kurban türküleri dinleyenleri yöreden yöreye gezdirip çeşitli duygularla kuşattı. Konserin orkestrasını bağlama ile Onur Şenel, gitar ile Gökhan Çakmak, bas gitar ile Levent Dağ, klavyede Y. Kürşat Karagül, keman ile Erkan Kaynarcalı, Perküsyon ile Eray Yıldız ve Oğuzhan Kulbay oluşturdu.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek