Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 23 Nisan 2018, Pazartesi 10:55 tarihinde eklendi. 832 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan Şenlikleri çelenk töreni ile başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 27.’si düzenlenen 23 Nisan Şenlikleri, Çelenk töreni ile başladı.
23 Nisan Şenlikleri çelenk töreni ile başladı  

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle geçtiğimiz Cumartesi günü tören düzenlendi. Lüleburgaz Belediyesinin bu yıl 27.’sini düzenlediği 23 Nisan Şenlikleri, 21 Nisan Cumartesi günü yapılan çelenk töreni ile başladı. Şenliklere bu yıl 4 yabancı Ülkeden gelen misafir ekipler de katıldı. Birbirinden renkli giysileri ve yüzlerindeki gülüşleriyle İstanbul Caddesi’ni kateden yerli ve yabancı çocuklar, mutlukları ile görenleri mutlu ederken yüzlerde tatlı birer tebessüm oluşturdular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Şenlikler kapsamında Kongre Meydanında başlayan etkinlikte yerli ve yabancı ekiplerin toplanmasının ardından İstanbul Caddesi’nden kortej eşliğinde Eski Hükümet Binası önüne gidildi. Burada bulunan Atatürk Anıtına Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Eylül Naz Uğun tarafından çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kortej halinde tekrar Kongre Meydanına şenlik yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş Kongre Meydanında sona erdi ve burada kurulan şenlik alanında gösteriler eşliğinde devam etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek