HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Nisan 2018, Pazartesi 10:50 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam koltuğunu devretti

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu öğrencilere devretti.
Kaymakam koltuğunu devretti  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında   Sınıf Öğretmenleri Duygu Bilen refakatinde 2.sınıf öğrencileri Asude Elimam, Ceren Özçetin, Öykü Ceren Yetişkin, Hasibe Sena Ballıkaya ve Arda Uğur Uçar, Kaymakam Mustafa Kaya’yı ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler günün anısına Kaymakam Kaya’ya çiçek takdim etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında, öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu geleceğin Kaymakam adayları olan beş öğrenciye sırayla emanet etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek