Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 21 Nisan 2018, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 862 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Halebak 23 Nisan sebebiyle koltuğunu devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri kapsamında İlköğretim Okullarını temsilen seçilen 4 öğrenci öğretmenleri nezaretinde Lüleburgaz Belediyesini ziyaret etti.
Başkan Halebak 23 Nisan sebebiyle koltuğunu devretti  

Ramazan Yaman İlkokulu Okul Müdürü Cengiz Yeşil ve 3-A Sınıf Öğretmeni Levent Kılıçarslan nezaretinde Belediye Başkalığına gelen 3-A sınıfı öğrencileri Rüya Çalışkan, Ayşegül Kılıç, Umut Özgür Güzel ve Efe Ülbeği Belediye Başkanı Emin Halebak’a çiçek sundular.

Öğrencilerden Rüya Çalışkan Başkan Halebak’ın makamına oturup Belediye Başkanı oldu. Çalışkan makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı günde koltuğunu, geleceğin teminatı olan biz çocuklara devreden Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak’a Lüleburgaz’ımıza yapmış olduğu güzel hizmetler ve bir kültür şehri olması yolunda kattığı değerler için çok teşekkür ediyorum. Lüleburgaz’da yapılan çalışmaları beğeniyle takip ediyoruz. Özellikle Bisiklet Akademisi, Spor Tesisleri ve sanatsal çalışmalara verilen destek takdire layıktır. Yeni Belediye Başkanı olarak şehrimiz ile ilgili gerçekleştirmek istediğim projelerim var. Bunlardan bir tanesi ilçede yüzme sporunun gelişmesi için kapalı yüzme havuzları yaptırarak tüm çocukların ve halkımızın yararlanmasını sağlamak. Bununla beraber okul bahçelerine basketbol, voleybol gibi spor alanlarının yapılmasına ve çevre düzenlenmelerine destek verilecektir.” dedi.

Açıklamanın ardından Fen İşleri Müdürü Nalan Koç’u makam odasına çağıran Başkan Çalışkan, gezici bir ekip oluşturulmasını ve tüm Lüleburgaz’ı sık sık dolaşarak yolların bozuk olan kısımlarının tespit edilmesini ve en kısa zamanda iyileştirilme çalışmalarının yapılmasını rica etti. Koç ise ekiplerinin düzenli olarak kontrollerini yaptığını belirtti.  Başkan Halebak çocuklara hediyeler verip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve ziyaret sona erdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek