HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Nisan 2018, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 847 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşletmeler için son gün 30 Nisan

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Lüleburgaz’da hizmet veren sanayi sicil belgesine sahip işletmeleri yıllık işletme cetvellerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na vermesi konusunda uyardı.
İşletmeler için son gün 30 Nisan  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 1. Maddesine göre sanayi sicil belgesine sahip firmaların aynı kanunun 5. Maddesine göre bir yıllık faaliyetlerini gösteren yıllık işletme cetvellerinin her yılın sonu itibariyle en geç 4 ay içinde bağlı İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne verilmesi konusunda işletmeleri uyardı. LTSO Yönetimi tarafından her yılın Nisan ayı sonuna kadar verilmesi zorunlu olan yıllık işletme cetvelinin http://sanayisicil.sanayi.gov.tr adresinden kullanıcı kaydı yapılarak girilebileceği belirtildi. LTSO’dan yapılan açıklamaya göre firmaların 2017 yılına ait yıllık işletme cetvellerinin 30 Nisan 2018 tarihine kadar vermesi gerekiyor. Yıllık işletme cetvellerini teslim etmeyen firmalara ise sanayi sicil kanununun 9. Maddesi gereğince bin kırk altı Türk Lirası idari para cezası uygulanacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek