HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Nisan 2018, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu yaşanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün programı belli oldu.
Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu yaşanacak  

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program, 20 Nisan Cuma günü (bugün)  başlayacak. Saat 11.00’da İlköğretim okullarını temsilen seçilecek birer öğretmen ve 2 kız 2 erkek olmak üzere dörder öğrenci tarafından makamlar ziyaret edilerek öğrenciler sembolik olarak bu görevleri üstlenecekler.

23 Nisan Pazartesi günü ise tören, saat 9.30’da Eski Hükümet Konağı Önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Çelenk sunumunun ardından saat 10.00’da Kongre Meydanı’na geçilecek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin bir konuşma gerçekleştirecek. Şiir, kompozisyon ve gösterilerin ardından tören sona erecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek