Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 20 Nisan 2018, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Miniklerin gösterisi mest etti

Lüleburgaz İpek Anaokulu 18 Nisan Çarşamba günü Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde 23 Nisan gösterisi düzenledi.
Miniklerin gösterisi mest etti  

Gerçekleştirilen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın yanında çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Katılımın yüksek olduğu etkinlikte Aşkiye Neşet Çal Sahnesi doldu taştı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye Başkanı Halebak öğrencilerin hepsine madalyalarını taktı. Minik öğrencilerin hepsinin birbirinden güzel ve değerli olduğunu belirten Başkan Halebak, onların bizim geleceğimiz olduğunu ve bizlerin onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak zorunda olduğumuzu söyledi.

3-6 yaş arası öğrenciler birbirinden güzel gösterilere imza atarken salonda bulunanlar miniklerin gösterilerini sık sık alkış yağmuruna tuttu. Etkinlik miniklerin dans gösterilerinin ardından sona erdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek