Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Nisan 2018, Perşembe 09:33 tarihinde eklendi. 1116 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Türkiye yanıyor AKP saçını tarıyor”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek hükümete çattı.
Başkan Kaya  “Türkiye yanıyor AKP saçını tarıyor”  

Artan fiyatlar ve dövizle, gelen şehit haberleriyle Türkiye’nin adeta yangın yerine döndüğünü belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, ülkenin yanarken AKP’nin saçını taradığını söyledi.

Başkan Kaya “Bir taraftan tarihin en büyük ekonomik krizi yaklaşırken, diğer taraftan Suriye’de 3. Dünya Savaşının provaları yapılırken, AKP Meclis Başkanı 5 milyon liraya aldığı makam arabasıyla dolaşıp, bir milyon liraya yaptırdığı makam odasına aldığı 100 bin TL'lik halının üstünde Abdülhamit döneminin başarılı olduğunu anlatmaya çalışıyor.

Ülkede işsizlik 4 milyon kişiye ulaşmışken, bunlardan 1 milyon üniversite mezunu, faizler %25’i geçmiş, esnaf kredi kullanamaz, bankalar kredi veremez haldeyken, Milli Eğitim Bakanlığı okulların nitelikli ve niteliksiz olarak ikiye ayırıyor, yüzlerce yıllık köklü okulları niteliksiz olarak sınıflandırırken, imam hatipler nitelikli okul sıralamasına sokuluyor ve çocuklarımızın imam hatiplere  gitmesi fiilen zorunlu hale getiriliyor.

Çiftçi aldığı tohumun parasını ödeyemez, harmanda alacağı parayı çoktan harcamış, banka ipoteği yüzünden traktörü satmaya çalışırken, ineğine yedirdiği saman, bahçesine ektiği tohum yurt dışından gelirken AKP tarımdaki sorunları çözeceğim diyerek yurt dışından canlı hayvan ithal edip, şeker fabrikalarını satıyor.

Ve bütün bunlar olurken dünyanın en büyük orduları sınırımızda yığınak yapmışken, mevlit kandilinde Amerikalıların Müslümanları bombalamasını alkışlayanlar “söz konusu vatan savunması olmadığı sürece savaş cinayettir” Mustafa Kemal Atatürk'e karşı padişahlığın döneminde 1 milyon 600 bin kilometre, yani iki Türkiye büyüklüğü toprak kaybetmiş, Abdülhamit’i övüyorlar. Abdülhamit’in devleti tarikatlara teslim ettiğini, Galata'daki Yahudi tefecilere el açar hale geldiğini, para karşılığında limanları, demir yollarını Avrupalılara sattığını ve bütün bunların sonunda dev bir imparatorluğunun yok edildiğini söylemiyor, halktan saklıyorlar.

Çünkü şu an ki AKP aynı Abdülhamit'in yaptıklarının devamını yapıyor ve ekonominin milli birliğini, devletin çökmesinin yolunu hazırlıyor ve bunu da her gün yaptıkları saçma sapan akla hayale gelmez açıklamalarıyla gündem değiştirerek halktan gizliyorlar ve uzaktan bakınca görülüyor ki “ülke yanıyor AKP saçını tarıyor.”

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek