İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 19 Nisan 2018, Perşembe 09:33 tarihinde eklendi. 828 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO Meclis Başkanını seçti

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın(LTSO) mazbatasını alarak göreve başlayan yeni yönetim, kendi aralarında yaptıkları seçimle meclis başkanı, meclis başkan yardımcısı ve meclis katip üyesini belirledi.
LTSO Meclis Başkanını seçti  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın(LTSO) 8 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen meslek komiteleri ve meclis üyeleri organ seçimlerinden zaferle çıkmasının ardından 16 Nisan 2018 pazartesi günü mazbatasını alarak göreve başlayan yönetim kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdikleri toplantıda Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve Meclis Katip Üyesini belirlediler. Yapılan toplantı sonunda Lüleburgaz TSO Meclis Başkanlığına Aytaç Aksoy, Meclis Başkan Yardımcılığına Bayram Gümüştekin ve İsmail İşbaşaran, Meclis Katip Üyeliğine ise  Turgut Durmaz seçildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek