33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 19 Nisan 2018, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye erken seçime gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararını açıkladı.
Türkiye erken seçime gidiyor  

Erdoğan "Ülkemizin karşı karşıya olduğu fotoğraftan hareketle bu teklife olumlu yaklaşma konusunda görüş birliğine vardık. Bahçeli ile istişareler neticesinde seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verdik" dedi.


MHP
 Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında, 26 Ağustos 2018’de erken seçim çağrısı yapmasının ardınadan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün saat 13.30'da MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Bahçeli'nin erken seçim teklifinin görüşüldüğü zirve yarım saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında erken seçim kararını açıklayarak, "Ülkemizin karşı karşıya olduğu fotoğraftan hareketle bu teklife olumlu yaklaşma konusunda görüş birliğine vardık. Seçim konusunu ülke gündeminden bir an önce çıkarmamız şarttır. Bahçeli ile istişareler neticesinde seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verdik. YSK da seçim hazırlıklarına başlayacak" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek