Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Nisan 2018, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 2792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yenibedir Köyü’nde çifte bayram

Lüleburgaz’a bağlı Yenibedir Köyü’nde 23 Nisan 2018 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü Atatürk Heykeli’nin açılışı da gerçekleştirilecek.
 Yenibedir Köyü’nde çifte bayram  

23 Nisan Pazartesi günü saat 14.30’da köy meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak törende Köy Muhtarı Hüseyin Harphaslan açılış konuşması yapacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Emekli Öğretmen Ali Yakmacı gerçekleştirecek. Atatürk Heykeli’nin açılışının ardından Beren Zorlutuna (Mustafa Kemal’i Düşünüyorum), Burak Varol (M. Kemaller Ölmez) isimli şiirleri okuyacak. Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınlar Korosu’nun ardından Faruk Yılmaz, Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verecek. Kutlamalar ikramlarla sona erecek.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek