Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 19 Nisan 2018, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 1146 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz KentSpordan Halebak’a ziyaret

Şampiyon olarak Amatör Süper Lige yükselen Lüleburgaz Kent Spor yönetimi ve oyuncuları Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a ziyaret gerçekleştirdi.
Lüleburgaz KentSpordan Halebak’a ziyaret  

Amatör 1. Ligde şampiyon olarak Amatör Süper Lige yükselen Lüleburgaz Kentspor Başkanı Mustafa Kemal Aksu, İkinci Başkan Fahri Özkan, Asbaşkan Ahmet Oruç, antrenörleri ve futbol takımı 18 Nisan 2018 Çarşamba günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a ziyaret gerçekleştirdi. Kentspor Futbol Takımı Emin Halebak’a kupalarını göstererek forma hediye ettiler. Asbaşkan Ahmet Oruç futbol takımlarının bir sezon boyunca çok çalıştıklarını ve sezon sonunda emeklerinin karşılıklarını aldıklarını söyledi. Takım Kaptanı genç bir takım olduklarından fakat çok çalışarak başarıyı yakaladıklarından bahsetti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ise Kentspor Futbol Takımını başarısından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Halebak ise futbol adına daha iyi bir zemin oluşması için kulübe destek olacaklarını söyledi. Daha sonra Kentspor Futbol Takımı yöneticileri Belediye Başkanı Emin Halebak’tan daha fazla taraftar çekebilmek ve tribünleri doldurmak için Çorlu’da olduğu gibi Lüleburgaz’da da şehir içine sentetik çim saha yapılmasını istediler. Bunun üzerine Başkan Halebak ‘’Şehir içine tesis yapamayız. Bu şuanda mümkün değil. Sahanın şehir içinde veya dışında olmasının bir şey farketmez. Futbol seyircisi her yerde tribünleri doldurmalıdır. Maç İstasyon’da oynansa ne fark eder şehir içinde oynansa ne fark eder. O zaman hiç futbol oynanmasın’’ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek