Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Nisan 2018, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 2945 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esas 39 Burda kapılarını açıyor

Trakya bölgesinin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan Esas 39 Burda AVM, 19 Nisan Perşembe günü sevilen sanatçı İrem Derici konseri ile açılıyor.
Esas 39 Burda kapılarını açıyor  

Esas 39 Burda AVM, birbirinden ayrıcalıklı sunumları ve hizmet anlayışı İle Lüleburgazlılarla buluşuyor.

Lüleburgaz’da yer alan Esas 39 Burda AVM; farklı tarih ve kültürlerden ilham alarak oluşturulan 4 farklı konsepti, farklı lezzetlerin bir araya geldiği 4 farklı avlusu, yaz/kış tercih edilecek olan açık/kapalı ferah çarşı sokakları ve şehir dokusuna uyumlu mimarisiyle Trakya Bölgesi’nin yeni çekim merkezi olacak.

 

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 39 Burda AVM, modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden geniş lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleriyle 19 Nisan’da Lüleburgazlılar ile buluşmaya hazırlanıyor.

Global markaları ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, 19 Nisan’da kapılarını açıyor. Trakya bölgesine ilkleri sunmaya hazırlanan Esas 39 Burda AVM, 500 araç kapasiteli otoparkı ve hizmete hazır mağazaları ile ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunacak.

Mimari konsepti, önde gelen markaları, farklı alışveriş ve eğlence anlayışı,  profesyonel yönetim anlayışı ile şehrin ayrıcalıklı yeni yaşam merkezi Esas 39 Burda AVM, Trakya bölgesini yenilikler ile buluştururken, 1200 kişiye de istihdam sağlayacak.

 

Esas 39 Burda AVM, Lüleburgazlıları İrem Derici ile Buluşturuyor

19 Nisan 2018 Perşembe saat 19.00’da ziyaretçilerini İrem Derici konseri ile buluşturacak olan Esas 39 Burda AVM, keyifli ve eğlenceli bir açılış yaşatacak.

 

Esas 39 Burda Açılış Şenlikleri…

Esas 39 Burda, 19 Nisan Perşembe günü açılış etkinlikleri kapsamında misafirlerine gün boyu süren bir şenlik programı sunuyor. Açılış şenlikleri kapsamında Dok Kortej, baloncu palyaço, yüz boyama, bando takımı gösterisi, canlı heykel gösterileri, karikatürist, ışık gösterisi ve lezzetli ikramların olacağı bu özel günde tüm misafirler keyifli bir gün geçirecek.

Esas 39 Burda AVM, müzik dolu programı ile bu keyifli akşama ortak olmak isteyen tüm Lüleburgazlıları açılışa davet ediyor.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek