33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 17 Nisan 2018, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 1194 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

U19 Şampiyonu Lüleburgazspor

Kırklareli U19 Ligde şampiyonu belirleyen Playoff Finalinde Lüleburgazspor rakibi Vizespor’u uzatma dakikalarında attığı gollerle 5-2 yenerek şampiyon oldu.
U19 Şampiyonu Lüleburgazspor  

Kırklareli Vali Yaman Sentetik Sahada 15 Nisan Pazar günü saat 13.00’da Lüleburgazspor ile Vizespor U19 Lig Playoff Final mücadelesinde karşı karşıya geldi. İlk yarısı kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada iki takımda birer gol buldu ve soyunma odasına 1-1 beraberlikle girildi. İkinci devreye iyi başlayan Lüleburgazspor tek kale oynadı. Lüleburgazspor 65.dakikada kazandığı penaltıyı Ömer Gün ile değerlendiremedi. Lüleburgazspor ile Vizespor ikinci devrede birer gol bulmasına rağmen istedikleri sonucu alamadılar ve normal süresi 2-2 biten mücadelede uzatma dakikalarına geçildi. Lüleburgazspor’da Ömer Gün ve Özercan Özcan kırmızı kart gördü. Mücadelede 9 kişi kalan Lüleburgazspor uzatma dakikalarında 3 gol daha bularak karşılaşmadan 5-2’lik skorla ayrılmayı başardı ve şampiyon oldu.

Normal sezonu lider tamamlayan Lüleburgazspor hak ettiği bir galibiyet alarak U19 Ligde bir kez daha il şampiyon oldu ve bölgesel şampiyonasında Kırklareli’ni temsil etmeye hak kazandı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek