HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Nisan 2018, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor zorlu deplasmanda 3-1 mağlup oldu

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz SBS İnşaat Kırklarelispor 31.hafta mücadelesinde konuk olduğu Sakaryaspor’a 3-1 mağlup oldu.
Kırklarelispor zorlu deplasmanda 3-1 mağlup oldu  

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda 15 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Sakaryaspor ile SBS İnşaat Kırklarelispor karşı karşıya geldi. SBS İnşaat Kırklarelispor mücadeleye Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Yazar, Müslüm Aydoğan, Osman Torun, Caner Koca, Salim Kaya, Hakkı Şimşek, Enis Çeliksu, Oğuzhan Erdoğan ve Menderes Önkuzu ilk 11’i ile başladı.

Kontrollü başlayan mücadelede eşitliği bozan gol 32.dakikada Müslüm Aydoğan’ın kendi kalesine attığı gol ile geldi. İlk yarı bitmeden eşitliği sağlamak isteyen Kırklarelispor 45+1.dakikada Hakkı Şimşek ile eşitliği sağladı ve soyunma odasına bu sonuçla girdi. İkinci devre oyunun üstünlüğünü ev sahibi takıma kaptıran Kırklarelispor 67.dakikada Mahir Sağlık’ın golüne engel olamadı.(2-1) ikinci devre oyuna alınan golcü oyuncu Batuhan Karadeniz, sezonun ilk maçında olduğu gibi kapanışı yaptı ve 86.dakika skoru 3-1’e getirdi. Maç bu sonuçla sona ererken mücadelede iki takıma toplam 9 sarı kart çıktı.

Bu sonuçla 38 puanda kalan Kırklarelispor ardı ardına 4.maçını kaybederken Teknik Direktör Bilgin Erdem ile 2.maçınıda kaybetti. Sakaryaspor ise puanını 57’ye yükselterek 4.sırada, lider Gümüşhanespor’un ise sadece 3 puan gerisinde kaldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek