Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Nisan 2018, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1335 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mektebim Müzik Festivali’ne katıldı

Mektebim Lüleburgaz Okulu öğrencileri, 5-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Pera Uluslar arası Müzik Festivaline katıldı.
Mektebim Müzik Festivali’ne katıldı  

Festival hakkında bilgi veren Görkem Cansev ''Bu yıl, 5-8 Nisan 2018 tarihlerinde sekizincisi düzenlenen Pera Uluslararası Müzik Festivali, müzik kültürü hakkında farkındalık yaratarak kültür-sanat meşalesini gelecek nesilllerle paylaşmayı hedefleyen bir festivaldir. Çağdaş sanatçı adaylarını bir araya getirerek etkileşimlerini tesis etmek, müziğin türlü enstürmanlarıyla her bir yaş kitlesine bilgi, ilgi ve sevgi aşılamak festival kapsamında varmak istediğimiz sonuçların sadece birkaçıdır. Bu anlamda başta, Şişli/Bomonti mevkiindeki festival mekanımız Pera Güzel Sanatlar Lisesi bir araya gelen uzman eğitim-öğretim kadromuz olmak üzere tüm Peralılar, bu amaçlara hizmet etmektedir. Trakya'dan ve Lüleburgaz'dan sadece Mektebim Okulları Lüleburgaz Kampüsü'nün öğrencilerini katılımcı olarak gönderdiği festivalde Dilay Çakır-Yan Flüt, Fehime Özgü Bilen-Keman, Özgün İlke Uçum-Keman, Elvan Şensöz-Keman,Naz Erk-Keman branşlarında konser vererek okulumuzu temsil etmiştir.   

 

Öğrencilerimizin Pera'da ki konserini ünlü akademisyenler bir yandan izlerken diğer yandan da öğrencilerimizle aynı sahneyi paylaşan ünlü solistler programa renk katmıştır. Böylece öğrencilerimiz bundan sonraki eğitim hayatlarında konservatuara girişlerinde önemli bir adım atmış oldular. 

 

Mektebim Koleji Müzik Öğretmeni Deniz Ece Kaleli'nin öğrencilerini hazırladığı konsere Lüleburgaz Belediyesi'nin uzun yıllardır ücretsiz olarak vermiş olduğu müzik kurslarının da çok önemli katkısı olmuştur. Mektebim Koleji Öğrencilerinden Dilay Çakır'ın 3 senedir Belediye Lyfa bünyesinde eğitim aldığı Müzik Öğretmeni Özgürcan İşbilen'e ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Sayın Emin Halebak'a katılmış olduğu ve başarılı bir performans sergilediği Pera Müzik festivali başarısı için teşekkür etmiştir.'' Dedi.

Gökhan KAN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek