Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 14 Nisan 2018, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 44872 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Motosikletler sıkı denetime alındı

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından trafikte bulunan motosikletlere yönelik denetim yapıldı.
Motosikletler sıkı denetime alındı  

Lüleburgaz’da 12 Nisan Perşembe günü Trafik Polisleri yazın gelmesiyle birlikte artan motosikletlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde,  trafik ekiplerince kurallara uymayan veya eksik belgesi bulunan motosiklet sürücülerine cezai işlemler uygulandı. Polis ekipleri, kurallara uyan, kask takan ve evraklarını eksiksiz olarak bulunduran motosiklet sürücülerine de teşekkür ederken, kuralları uymayan ve eksik belge veya evrakı olan sürücülere cezai işlem uyguladı ve motosikletlerini bağladı.

Vatandaşlar Trafik Polislerinin bu uygulamasını sevinçle karşılarken, motosikletler egzoz bağırtarak gürültü kirliliği ve rahatsızlık verenlere karşı uygulamaların daha sık yapılmasını da talep ettiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek