Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 11 Nisan 2018, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LYMBA’da bisiklet eğitimleri başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bisiklet kullanmayı bilmeyen ve öğrenmek isteyenlere her cumartesi LYMBA’da bisiklet eğitimi verilecek.
LYMBA’da bisiklet eğitimleri başlıyor  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 2017 yılının bisiklet yılı seçilmesiyle başlayan faaliyetler bisiklet eğitimiyle devam ediyor.  Lüleburgaz Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen ‘İklim Değişikliğine Karşı Bisikletlerimizle Mücadele Ediyoruz Projesi’ kapsamında bisiklet kullanmayı bilmeyen veya öğrenmek isteyen vatandaşlara Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisinde(LYMBA) her cumartesi günü saat 14.00 ile 16.00 arasında bisiklet eğitimi verilecek. Başvuru yapmak isteyen Lüleburgazlıların Belediye Hizmet Binası Güvenlik Biriminde katılım formu doldurmaları gerekiyor.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek