Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 10 Nisan 2018, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 3149 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO seçimlerinde sarı liste kazandı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Organ Seçimleri 8 Nisan Pazar günü yapıldı.
LTSO seçimlerinde sarı liste kazandı  

Seçim sonucunda Bayram Güdücü’nün başkan adayı olduğu sarı liste kazanırken Bayram Güdücü kendi grubundan çıkamadı.

Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Organ Seçimleri saat 09.00’da başladı ve 17.00’a kadar devam etti. 14 meslek grubunun yer aldığı seçime AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı katılarak başkan adaylarını tebrik ettiler.

Gün boyu 14 farklı meslek grubunda Oda üyeleri temsilcilerini kapalı oylama ile seçti. 14 grubun 10’unun Bayram Güdücü’nün başkan adayı olduğu, Aslan İnşaat sahibi Siyami Aslan ve Özcebelli Gıda Sanayi sahibi İlhami Cebelli’nin desteklediği sarı liste kazanırken, Bayram Güdücü kendi listesinden seçilemedi. Mevcut Başkan Ahmet Ergin Okandeniz’in başkan adayı olduğu beyaz liste ise 4 grup kazanabildi.

Seçilen meslek grubu başkanlarından oluşan LTSO Meclisi gelecek hafta toplanarak meclis başkanını ve oda yönetim kurulu üyelerini seçecek. Oda yönetim kurulu da kendi arasında yaptığı toplantıda LTSO Başkanını seçecek.

Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan Aslan İnşaat Sahibi Siyami Aslan, “Lüleburgaz seçimini yaptı. Hak edenler geldi. Bundan sonra dürüstlük ilkesi ile halkımıza verdiğimiz bütün sözlerin arkasında duracağız. Benim desteklediğim İlhami Başkanımızın arkasındayım. Bayram Başkanımızın kaybetmesi bizi çok üzdü. Ama o bizim gönüllerimizin başkanı. Halkımıza bizi seçtikleri için teşekkür ediyorum. Nasıl zamanında Lüleburgazspor’da verdiğim sözlerde durmuşsam inşallah Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasında verdiğimiz her sözde de duracağız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek