33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 10 Nisan 2018, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Maratoncularımız madalyalarla döndü

13. Vodafone İstanbul Yarımaratonu’nda sporcularımız başarılarını sürdürüp 2 ikincilik elde etti.
Maratoncularımız madalyalarla döndü  

Sporcularımız katıldıkları her turnuvada madalya almaya başladı. 8 Nisan Pazar günü İstanbul’da bu yıl 13.sü düzenlenen İstanbul Yarı maratonunda sporcularımız Emrullah Demirel ve Ümit Er yaş kategorilerinde 2.7lik elde ettiler. Her iki sporcumuz da yarışlara 10 km. lik kategoride katıldı. 3408 kayıtlı koşucunun bulunduğu bu kategoride Ümit Er 35.44 ‘lük derecesiyle 40-44 yaş grubu ikincisi, Emrullah Demirel ise 44.10’uk derecesiyle 55-59 yaş grubu ikincisi oldu. ayrıca Ümit  Er bu dereceyle genel klasmanda 8. olma başarısını gösterdi.

Yarışmaya 10 km. lik kategoride katılan tek bayan sporcumuz Reyhan Demirel 57,47 ‘lik zamanla 50-54 yaş grubu 5. oldu.

Halil Aslan ve Cumhur Karakuş yarı maraton kategorisinde yarıştılar. Halil Aslan 1.40.49 ‘la 60-64 yaş grubu 12.si oldu. Cumhur Karakuş da 2774 kişi arasında 1.37.47’lik derecesiyle genel klasmanda 287. oldu.

Marla Ege Atletizm Kulübü Sözcüsü Emrullah Demirel “Biz çok iyi çalışan ve sporcular arası dayanışmanın mükemmel olduğu bir kulübüz. Hocamız Oğuz Kesimli’nin engin tecrübesi de üstüne eklenince ortaya çok güzel sonuçlar çıkıyor. Yaşlarımız ilerliyor ama derecelerimiz düzeliyor. Tabi ki bu bilimsel  çalışma sonucunda oluyor. Ülkemizde maratonun süper ligi sayılan ligte Lüleburgaz takımı var ve bu gurur tüm Lüleburgazlılara ait. Bize bu gururu yaşatan Allah’a şükürler olsun. hemşehrilerimiz bizden manevi desteğini esirgemesinler, onlar bilsinler ki inşaallah madalyaların ardı arkası kesilmeyecek” dedi.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek