Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 09 Nisan 2018, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1136 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrencilere girişimcilik eğitimi veriliyor

Lüleburgaz Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Geleceğin Yıldız Girişimcileri Girişimcilik Eğitimi kapsamında öğrencilere girişimcilik eğitimi verildi.
Öğrencilere girişimcilik eğitimi veriliyor  

Lüleburgaz’daki liselerde öğrenim gören gençleri girişimcilik ile tanıştırmak, gençlere temel girişimcilik eğitimleri vermek, kişisel beceri ve yaratıcılıklarını geliştirmelerinde destek olmak ve takım çalışmasıyla iş fikirlerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla “Geleceğin Yıldız Girişimcileri” projesi hayat geçirildi. Bu kapsamda eğitimlere katılan gönüllü öğretmenler görevli oldukları liselerde aldıkları eğitimi öğrencilere aktararak öğrencilerin uygulanabilir iş fikirleri üretmelerinde destek olmaya başladılar.

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi’nde Yasemin Keçici ve Duygu Yıldız, Özel Akım Anadolu Lisesi’nde Soner Altıntaş, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Lisesinden Fulya Tunçel ve Özgür Levent, Kepirtepe Anadolu Lisesinden Veysel Onur Tatlıpnar, Özlem Eralp Kaya ve Ebru Zeren, Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Hülya Kayhan ve Gülhan Akın eğitmenliğinde öğrencilere teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek