Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 09 Nisan 2018, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 2049 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

80.Yıl Ortaokulu çevreyi koruyor

80.Yıl Ortaokulu TEMA Vakfı Lüleburgaz Örgütü ile işbirliği yaparak “Doğa’yı Koruma Projesi” başlattı.
80.Yıl Ortaokulu çevreyi koruyor  

Öğretmen Çiğdem Dikici öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte 7/B sınıfı öğrencileri okul ve çevresinde alan temizliği yaptı. 80.Yıl Ortaokulu; Dünya Su Gününü 8/B sınıfı öğrencileri ile birlikte farklı dillerde “Su” kelimesini “Su Damlalarına” yazarak ve öğrencilere dünya su kaynakları ile ilgili bilgiler vererek kutladılar.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ, cam şişenin 4000 yıl, pet şişenin 400 yıl, plastik malzemenin 1000 yıl, poliüretanın 1000 yıl, kutu içeceğin 10 yıl, kağıt ve gazetenin 3 ay, çikletin 5 yıl gibi bir sürede yok olduklarının göz önünde bulundurulduğunda doğayı korumanın ne kadar önemli olduğunun ayrıca izah edilmeye çalışılmasının anlamı olmadığını belirterek “Havayı, toprağı, suyu temiz tuttuğumuz sürece doğadaki tüm canlıların yaşamları da sağlıklı olacaktır.

Etkinliklerin düzenlenmesine katkı veren Okul Müdürü Orhan Ergül’e, Müdür Yardımcısı Salih Eker’e, etkinliklerin gerçekleştirilmesinde yoğun emeği geçen Öğretmen Çiğdem Dikici’ye ve tüm öğrencilere teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek