Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 06 Nisan 2018, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 1322 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Vergiler Kaldırılsın”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Türkiye’nin, her faturayı halka kesen AKP Hükümeti tarafından felaketin eşiğine getirildiğini ve halkın nefes alabilmesi için vergilerin kaldırılması gerektiğini belirtti.
Başkan Kaya “Vergiler Kaldırılsın”  

Başkan Kaya “AKP’nin herkesten alıp yandaşına verme ve devletin malını “babalar gibi” canı istediği gibi harcama politikaları ülkeyi ekonomik krizin eşiğine getirmiştir.

“Çarşı Pazar yangın yeri”

Dolar 4 TL, Euro 5 TL ve benzinin 6 TL olduğu bu günlerde çarşı pazar yangın yerine dönmüştür. Özellikle gıda ürünlülerine gelen zam halkımızı açlığa ve yoksulluğa iterken, Dolar ve Euro yükselirken esnafımızın sattığı ürünler pahalılaşmaktadır. Esnaf malını satamaz, kirasını, vergisini ödeyemezken, halkımız da yaşam standartlarını kaybetmektedir. Tüm bu krizin sebebi AKP’nin halktan kopmuş ve her faturayı vatandaşın sırtına yükleyen yönetim anlayışıdır.

 

Bu anlayışın sonucu olarak vatandaşın sırtında en büyük yük vergiler ve devlet harcamalar olmuştur. Ekonomide bağımsızlık tamamen yitirilmiş, Türkiye felaketin eşiğine gelmişken,  hükümet çareyi vergi oranlarını artırmakta ve yandaşlara daha fazla kazanç sağlamakta görmektedir.

“Gıda maddeleri ucuzlatılmalı”

Buradan uyarıyoruz, devletin israfı hemen durdurulmalı, vergiler kaldırılmalı ve özellikle gıda maddeleri ucuzlatılmalıdır. Bunları gerçekleştiremeyenlerin devletin başında bir dakika daha kalmasına halkımızın tahammülü kalmamıştır. Sosyal bir patlama yaşanmadan gerekli tedbirler alınmalı, bunun nasıl yapacağı bilmiyorsa da CHP’ye sorulmalıdır. Halk için halktan yana siyaset yapan CHP ister muhalefet ister iktidar olsun en başta halkın refahını ve mutluluğunu sağlamak için çalışmaktadır ve halkın daha mutlu yaşaması için her türlü yardıma ve çabaya hazırdır” dedi.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek