HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Nisan 2018, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 989 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da vizyona girenler

Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde bulunana Sinema Salonlarında bu hafta 3 yeni film vizyona girdi.
Lüleburgaz’da vizyona girenler  

Bercadia AVM içerisinde bulunan sinema salonlarına 30 Mart Cuma günü 2 yerli 1 yabancı olmak üzere 3 yeni film girdi. “Bizim Köyün Şarkısı” isimli Türk komedi filminin yanında usta yönetmen Steven Spielberg’in yönettiği bilim kurgu filmi “Başlat Ready Player One” ve bir Türk animasyon filmi olan “Sagu ve Pagu” sinema salonundaki yerini aldı.

Bizim Köyün Şarkısı
Özet ve Detaylar;
İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye döneler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir? Senaryosunu Güldür Güldür Show isimli TV programının senaristlerinin yazdığı filmin yönetmen koltuğunda da yine Güldür Güldür Show’un yönetmeni Tuğçe Soysop bulunuyor. Filmin başrollerinde Esat Polat Güler, Güneş Sayın, Tansel Öngel, Berat Efe Parlar ve Dora Dalgıç üstleniyor.

Başlat Ready Player One
Özet ve Detaylar;
Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.

Sagu ve Pagu
Özet ve Detaylar; Bir zamanlar içinde birçok canlının barındığı, herkesin mutlu bir şekilde bolluk içinde yaşadığı, yeşilliklerle dolu olan bir diyar kuraklık yüzünden mahvolmak üzeredir. İçerisinde yaşayan canlılar açlık çekip, susuzluktan ölmektedir. Herkes bir araya gelip başlarına gelen bu korkunç olaydan kurtulmanın yollarını ararlar. Tüm canlılar Kalep’in önderliğinde uzun zamandır çektikleri bu sıkıntıları gidermek için bir define arayışına koyulur. Zorluklarla başladıkları yolculukta onları türlü zorluklar beklemektedir.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek