Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Nisan 2018, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1476 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘7 Kocalı Hürmüz’ Şişli’de sahnelenecek

Lüleburgaz Kent Oyuncuları, Şişli Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında ‘7 Kocalı Hürmüz’ oyununu sahnelemek için İstanbul’a gitti.
‘7 Kocalı Hürmüz’ Şişli’de sahnelenecek  

Şişli Belediyesi tarafından ‘7 Kocalı Hürmüz’ oyununu sahnelemek için Şişli’ye davet edilen  Lüleburgaz Kent Oyuncuları, düzenlenecek etkinliğe katılmak için 31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Kongre Meydanı’ndan 20 kişilik oyuncu kadrosu ve tanıdıklarıyla birlikte Şişli’ye hareket etti. Lüleburgaz Kent Oyuncuları Sadık Şendil’in yazdığı ve Burak Çal’ın yönettiği ‘7 Kocalı Hürmüz’ oyununu Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde sahnelemek için yola çıktı. Etkinliğe Şişli Belediyesi tarafından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan da davet edildi. Etkinliğe Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen ’in de katılması bekleniyor. Amatör tiyatrolarda en çok perde açan ve seyirci rekoru kıran ’ 7 Kocalı Hürmüz’ oyunu Lüleburgaz Kent Oyuncuları tarafından amatör tiyatro olarak ilk defa kent tiyatrosunda sahne alacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek