Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Mart 2018, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 17386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İrem Derici 39Burda AVM’nin açılışında konser verecek

Sevilen sanatçı İrem Derici, 19 Nisan 2018 Perşembe günü Lüleburgaz’da hizmete girecek ve Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi olacak olan 39Burda AVM’de açılış konseri verecek.
İrem Derici 39Burda AVM’nin açılışında konser verecek  

‘Kalbimin Tek Sahibine’ şarkısıyla halkın gönlünde taht kuran, ‘Zorun Ne Sevgilim’ ve ‘Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı’ gibi sevilen şarkılara imza atan ünlü sanatçı İrem Derici, 19 Nisan’da Lüleburgaz ‘da hizmete girecek ve Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyacak olan 39burda AVM’nin açılışında konser verecek. Konser 19 Nisan 2018 akşam saat 19.00’da başlayacak ve katılımlar ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek