Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Mart 2018, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “O makamlar size haram olsun”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya 31 Mart Cumartesi günü (yarın) Pankobirlik (Pancar Ekicileri Kooperatifi) tarafından düzenlenecek basın açıklaması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başkan Kaya “O makamlar size haram olsun”  

25 Mart Cumartesi Günü hiç bir parti ayrımı gözetmeden on binlerce insanın katıldığı Lüleburgaz’daki Şeker Yürüyüşünde AKP‘ye oy veren vatandaşların da katıldığını, ancak AKP yöneticilerinden hiç birisinin alanda bulunmadığını belirten Başkan Kaya;

“Bizler her türlü siyasi ayrımı ortadan kaldırıp, mevzu vatansa gerisi teferruattır diyerek, yan yana gelmiş ve şeker fabrikaları satılmasın diye mücadele eden yurttaşlarıyız. Cumartesi günü Alpullu Şeker Fabrikası önünde saat 12:00’de Pankobirlik’in düzenleyeceği basın açıklamasına hep birlikte ellerimizde Türk bayraklarıyla katılacağız.

Bizler Siyasi ayrımları kaldırdık çünkü hepimizin çocukları var ve Şeker fabrikaları kapanırsa piyasaya girecek Nişasta bazlı şeker hepimizin çocuklarını kanser edip öldürebilir.  Sormak istiyorum : AKP’ye oy veren yurttaşlarımız bu mücadeleye destek olup mitinglere katılırken, AKP yöneticileri neden katılmıyor? Sahip oldukları makamlar, mevkiler, bu vatandan ve bu milleten daha mı azizdir? Şeker Fabrikaları özelleştirsin demek, satılsın demek, bu vatana ve bu millete ihanet iken  AKP yöneticileri ne yapıyor ?

Onlarca Milletvekillerimiz başka illerden gelip Şeker Fabrikaları satılmasın diye mücadele ederken, Trakyalıların verdiği oylarla seçilen AKP Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve AKP Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz nerelerdedir?

Ülkenin en önemli fabrikalar satılırken, yağmalanırken susanları ne tarih ne de bu millet affetmeyecektir. Günlerdir süren bu mücadeleye kör, sağır ve dilsiz kalan AKP Milletvekillerine yazıklar olsun diyoruz. Vatan ve millet böyle bir tehlike altındayken, bu milletin onlara verdiği makamlar ve bu milletin onlara sunduğu olanaklar, AKP milletvekillerine haram olsun diyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek