HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Mart 2018, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 2622 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fizy Müzik Yarışması İçin Destek bekliyorlar

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu 23 Mart 2018 Cuma günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde düzenlenen 21. Fizy Liseler Arası Müzik yarışmasına katıldı. Yarışmada Model – Yalnızlık Senfonisi seslendirildi.
Fizy Müzik Yarışması İçin Destek bekliyorlar  

Kepirtepe Anadolu Lisesi’nden Beyza Nur Özçelik (bateri), Göksu Aksu (vokal), Berat Birgin (Bas Gitar), Berke Emre Dikbıyıklı (Solo Gitar), Berkant Baştürk (mezun) ve Atatürk Anadolu Lisesi’nden Kadri Kuyucuoğlu (Klavye) yarışmada büyük bir performans gösterdi.

Müzik grubunu çalıştıran Kepirtepe Müzik Öğretmeni Burcu Şimşek Dağ yarışmada finale kalacaklarını umut ettiklerini belirtip “Grubumuzun performansı oldukça iyi. Yarışmada da çok iyi canlı performans sergilediler. Çok çalıştık umarım Lüleburgaz halkının oylarıyla da finale kalarak şehrimize derece getireceğiz. Yarışmada final turuna kalabilmemiz için Fizy uygulamasından veyafizy.org’dan performansımızı izleyip oy vererek desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

Fizy uygulamasını ücretsiz indirmeniz gerekmekte veya http://fizy.org/ bağlantısından ücretsiz üye olunup, ekibimizin performansını izleyerek destek olmanızı bekliyoruz.

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek