Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Mart 2018, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1543 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KENAN VAR; “ HEDEFİMİZ 50.000 TON”

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var yaptığı açıklamada ; “Lisanslı Depoculuk’ta hedefimiz 50 bin ton” dedi.
KENAN VAR; “ HEDEFİMİZ 50.000 TON”  

Lüleburgaz Ticaret Borsası olarak Trakya’nın birinci Lisanslı Depoculuk hizmetini Lüleburgaz’a kazandırdıklarını belirten Kenan Var yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Lüleburgaz Ticaret Borsası’ nın Organ Seçimlerimiz 6 ay uzatılmış olup 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacaktır.  

Lüleburgaz Ticaret Borsası olarak Trakya’ nın 1 inci Lisanslı Depoculuk Hizmetini Lüleburgaz’ a kazandırdık. Türkiye’ de 113 adet Ticaret Borsası bulunmaktadır. Lisanslı Depolarda oluşan Elektronik Ürün Senetlerinin alım satımının yapıldığı ELÜS alım satım platformunu Türkiye’ de sadece 8 Borsada bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesini de Lüleburgaz Ticaret Borsasına kurduk. 2007 yılında Durak Mahallesinde aldığımız arsa ile başlayan süreçte 2009 yılında arsamıza temellerini attığımız tesisimizde şu anda 35.000 tonluk buğday depolama kapasitesiyle hizmet veriyoruz. Hedefimiz 50.000 tona çıkarmak. İşin kolayı yaptıklarımız ortada, daha yapacaklarımız var demek. O zaman adama sorarlar niye yapmadın diye bizim Ticaret borsası için yapacak hiçbir işimiz yok ruhsatını aldığımız 15 bin tonluk lisanslı deponun son ayağı olan 5 adet 3000 tonluk depolarımız var.  Ticaret borsasının yeni hizmet binası 3.200.000,00 TL’ ye mal oldu son rötuşlarını yapıyoruz, içerisinde 200 kişilik konferans salonu ve elektronik ortamda alım satımı yapılabilecek platformumuz oluşturulmuştur. Niyetimiz bu yıl ürün senetlerini platformumuzda satmaktır. Artık ne yapacak yerimiz ne yapacak işimiz var. Bundan sonra Lisanslı Depoyu iyi yönetip para kazanma zamanıdır. Aday olsa da olmasa da seçime katılımlarınızı bekliyoruz. Sizlerden beni ve listemi desteklemenizi canı gönülden diler, Kenan VAR olarak Ticaret Borsası seçimlerinin Ticaret Borsamıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ben ve ekibim Lüleburgaz Ticaret Borsasını 4 yıl süreyle yönetmeye adayız.” Dedi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek