Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Mart 2018, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 1193 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Şeker Yürüyüşü

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Büyükkarıştıran ve Evrensekiz Beldelerini ziyaret edip şeker fabrikalarının satılmasıyla ve 25 Mart Pazar Günü Lüleburgaz’da gerçekleşecek olan “TRAKYA ŞEKER YÜRÜYÜŞÜ” ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Trakya Şeker Yürüyüşü  

Konuşmayı dinlemeye gelen vatandaşlar toplantı yapılan salona sığmayınca salon dışına ses sistemi kuruldu. Burada yaptığı konuşmada CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Şeker Fabrikalarını kapatıp piyasayı Nişasta Bazlı Şeker üreten firmalara terk ediyorlar. Üniversiteler Nişasta Bazlı Şekerin kanser yaptığını raporlarında söylüyorlar. Yani bu Amerikan Şirketleri diyor ki, biz paramıza para katalım, sizin çocuklarınız ölürse ölsün. Biz çocuklarımızın ölmesine izin vermeyeceğiz.  Bunun için 25 Mart Pazar Günü Saat 14:00’de Lüleburgaz Eski Hükümet Konağı önünde toplanacağız. Hep birlikte tüm Türkiye ve hükümet duysun diye “ŞEKER VATANDIR VATAN SATILMAZ” diyeceğiz.

Haber Merkezi


 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek