Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 23 Mart 2018, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 829 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO ve Akınsoft arasında anlaşmaya varıldı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) ve Akınsoft Kırklareli Bölge Bayi - Line Bilişim Teknoloji Marketi ve Hizmetleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi arasında anlaşma imzalandı.
LTSO ve Akınsoft arasında anlaşmaya varıldı  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) ve Akınsoft Kırklareli Bölge Bayi - Line Bilişim Teknoloji Marketi ve Hizmetleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi arasında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine liste fiyatları üzerinden yüzde 60 indirim uygulanması konusunda anlaşmaya varıldı. Görüşme Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz ve Akınsoft Kırklareli Bölge Bayi - Line Bilişim Teknoloji Marketi ve Hizmetleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Yetkilisi Cemal Şirin arasında gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz yaptığı açıklamada ‘’Üyelerimizin sosyal ve ticari ilişkiler kurmasına zemin hazırlayarak daha kaliteli hizmet almalarına olanaklar sunan ve onlara her alanda destek olmak amacı ile oda olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.’’ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek