Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 22 Mart 2018, Perşembe 09:37 tarihinde eklendi. 757 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Down Sendromu Farkındalık Günü’nde etkinlik yapıldı

Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Etkinliği düzenlendi.
Down Sendromu Farkındalık Günü’nde etkinlik yapıldı  

Her sene 21 Mart’ta kutlanan Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Merkezi öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte öğrenciler öğretmenleriyle birlikte pasta kesti ve gönüllerince dans ettiler.

Gerçekleştirilen etkinlikte günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Lüleburgaz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sibel Uzunlar yaptığı duygu yüklü konuşmada, “Benim yaşantım hiçbir zaman toz pembe olmadı. Onu mantık ve yürek parçamla ben boyadım. İşte bu yüzden sağlam duruşum ve sürekli yenilenen gücüm bütün kötülükleriyle dünyayı bağışlamamdan dolayıdır. Geçmişi de geleceği de bırakacağız ki biten günüde kaçırmayalım. Çok bilmekle beraber daha çokta uygulayabilen olursak; sadece bu dünyadan giderken kendini götüren değil. Arkandan mutlu olmaktan korkmayan bir inanç bırakmak isterim. Bu kısacık hayatı acı çekerek geçirme lüksümüz yok. Yaşadıklarımız için suçlu aramayalım. Teşekkür edeceğimiz bir Yaradan’ımız var.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek