Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 22 Mart 2018, Perşembe 09:33 tarihinde eklendi. 1301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adliyede intihar girişimi

Lüleburgaz Adalet Sarayı’nda duruşması bulunan bir şahıs tutuklama kararının çıkmasının ardından duruşma salonunun camına çıkarak intihara kalkıştı.
Adliyede  intihar girişimi  

Lüleburgaz Adliyesi’nde 20 Mart 2018 Salı günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda duruşması bulunan M.Ç, mahkemede görülen davasının sonucunda tutuklama kararı verilince duruşma salonunun camına çıkarak intihara kalkıştı. Gelen ihbar üzerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri tarafından Adalet Sarayı binasının arka tarafına bakan camın önüne branda çekildi. Cama elinde bulunan tornavidayla vuran şahıs duruşma salonundaki görevliler tarafından içeri çekildi. Madde kullandığı düşünülen M.Ç.’nin ayakta durmakta zorlandığı gözlendi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek