Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 22 Mart 2018, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 865 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Çiftçi Ramazan Yaman Huzurevini ziyaret etti

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile Eşi Ayşe Çiftçi, 20 Mart 2018 Salı günü, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Vali Çiftçi Ramazan Yaman Huzurevini ziyaret etti  

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebeti ile gerçekleşen ziyarette; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olmakla birlikte, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere yol gösteren geleceğimize ışık tutan büyüklerimizi ziyaret eden Vali Orhan Çiftçi, tüm yaşlılarımız ile sohbet etti.

Gerçekleşen ziyarette, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet alan Gülşen Yılmaz İzmir’de ikamet eden oğlu Yakup Yılmaz’a türkü söyledi.

Vali Çiftçi, her daim yaşlılarımızın yanlarında olduğunu da belirterek “değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, hayatlarının bundan sonrasını sağlıklı ve mutlu geçirmeleri temennisi ile minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek