Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 22 Mart 2018, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 1654 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya'nın En Büyük Mitingi bu Pazar

25 Mart Pazar Günü Saat 14:00’te Lüleburgaz’da Eski Hükümet Konağı önünden başlayacak Trakya Şeker Yürüyüşü ile ilgili çalışmalar dört koldan yürütülmeye devam ediyor.
Trakya'nın En Büyük Mitingi bu Pazar  

Trakya Şeker Platformu temsilcileri Edirne’de Emek ve Meslek Örgütleri temsilcileri ile bir araya gelirken, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Kırklareli’nde bulunan Kırklareli Demokrasi Platformu ile bir araya gelerek yürüyüşe çağrı yaptılar.

Trakya Şeker Platformu bileşenleri Lüleburgaz Kongre Meydanı ve Üçgen Parkta imza kampanyasına devam ederken CHP ilçe yöneticileri de İstanbul Caddesinde bildiri dağıttılar.

CHP İlçe Yönetimi akşam saatlerinde köyleri dolaşarak köy kahvelerinde çağrı ve afişleme yaptılar.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Tüm Trakya’da şeker fabrikaların satışına karşı çok ciddi bir kamuoyu oluştuğunu belirtilerek, Şeker Fabrikaların savunması bir siyasi hareket olmaktan çıkmış bir halk hareketine dönüşmüştür. Edirne’den Tekirdağ'a hatta İstanbul ve İzmir'e kadar birçok vatansever satışın durdurulması için harekete geçmiştir.

Hatta AKP ve MHP’nin yöneticiler ile bu partilere oy veren vatandaşlarımız bu satışa karşı çıktıklarını ve yürüyüşe katılacaklarını ilan etmekten çekinmiyorlar.

Anlaşılan o ki, Trakya tarihinin en büyük mitinglerinden birisi gerçekleşecek ve bu Millet topyekün Vatanı savunur gibi şeker fabrikalarını savunacaktır” dedi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek