HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Mart 2018, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 2289 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İhale öncesi silahlı kavga

Lüleburgaz Belediyesi’nde dün gerçekleştirilen 8 Kasım Parkının ihalesi öncesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı.
İhale öncesi silahlı kavga  

Belediye binası girişinde sıkı denetim yapan güvenlik görevlileri nedeniyle silahlı şahıslar binaya giremedi. Dışarıda çıkan kavga esnasında olay yerinde bulunan bir polis olaya anında müdahalede bulundu. Silahına davranan saldırganlardan birini etkisiz hale getirdi. Daha sonra takviye polis ekipleri olay yerine geldi. Taraflara biber gazıyla müdahale edildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken güpe gündüz şehir merkezinde çıkan silahlı kavga sırasında bir kişi bacağından silahla, bir kişi başından sopa ile, bir kişi de burnundan yaralandı. Yaralılar ekiplerce hastaneye götürülürken kavgaya karışan iki gruptan şahıslar ekiplerce gözaltına alındı. A.K., S.K., O.Y., M.D., A.B.,İ.T.,M.G.,E.C., G.Y.,M.K. ve B.S. adlı kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek