HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Mart 2018, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyondan sponsorlarına ziyaret

Lüleburgaz TEK Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi İzlem Karakuş, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Masa Tenisi Bölge Yarışması’nda yıldız bayanlar kategorisinde il birincisi oldu.
Şampiyondan sponsorlarına ziyaret  

Kırklareli’nde 15 Mart 2018 Perşembe günü okullar arasında yapılan yarışmada yıldız bayanlar kategorisinde il birincisi olan 7.sınıf öğrencisi İzlem Karakuş, TEK Ortaokulu’nu başarıyla temsil ederek 20 Nisan’da Kırşehir’de yapılacak Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda okulunu ve Lüleburgaz’ı temsil etmeye hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün 2015 yılında özel sporculara destek vererek başlattığı projeyle yetenekli ve özel sporculara sponsor kanalıyla destek olundu.

Projeye Lüleburgaz’da birçok sporcuya destek olan Gönül Çelik’in sahibi olduğu Gönül Kırtasiye ve Evren Yemek’in işletme Müdürü Seven Öztürk de sponsor oldu. Seven Öztürk profesyonel raket alarak sporcuya katkıda bulundu. Eğitmeni Birsen Özgür ile çalışmalarına başlayan İzel Karakuş kısa sürede kendini geliştirerek ilde yapılan 3 yarışmada il birincisi oldu. Yaşadığı kilo problemi nedeniyle atletizme yönlendirilen Karakuş 2017 yılında Lüleburgaz’ı Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası’nda gülle atma dalında temsil etti. Sponsor kanalıyla özel sporculara destek projesini başlatan Eski Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Soner Polat ‘’ Projeye bağlı olarak Gönül Kırtasiye ve diğer sponsorlara teşekkür ederim. Bunun mimarı olan Gönül Çelik sayesinde İzlem gibi nice sporcular yetişmesini umuyoruz. Sponsor desteği bizler için, bu sporcular için çok önemli. Bu yüzden sponsorlarımızın artmasını umuyor ve desteklerini bekliyoruz’’ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek