Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 07 Mart 2018, Çarşamba 11:33 tarihinde eklendi. 2019 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Park cezasına tepki gösterdi

Lüleburgaz’da otobüs durağına kısa süreli park ettiğini belirten Mehmet Çakır, zabıta ekipleri tarafından kendisine kesilen 227 liralık cezaya isyan etti.
Park cezasına tepki gösterdi  

Lüleburgaz Yeni Mahalle Emrullah Efendi Caddesi üzerinde bulunan şehir içi toplu taşıma araçlarına ait durak üzerine 10 Ekim 2017 tarihinde park ettiği tespit edilen Mehmet Çakır’a zabıta ekipleri tarafından 227 lira ceza kesildi.

Çakır gazetemize gelerek yaptığı açıklamada bu bölgede sağlı sollu araçların park ettiğini ve kısa süreli durabilecek tek yerin orası olduğunu belirterek, “10 Ekim 2017 tarihinde toplu taşımaların durduğu alana kısa süreli park ettim. İşim çok kısa olduğu ve başka park yeri bulamadığım için buraya park ettim. 5 dakika bile durmadığım park yüzünden zabıta ekipleri tarafından aracımın fotoğrafının çekildiğini öğrendim. Kısa süreli işimin olduğunu söylesem de beni dinlemediler. Hiçbir yönetmeliği tam uygulamayan belediye, faturayı her zaman olduğu gibi vatandaşa kesiyor. Geçici bir park yeri olsaydı zaten böyle bir şey asla yapmazdım. Minibüsler durak olmayan yerlerde yolcu bindirip indirebiliyorsa, durak anlayışı yoksa bana kesilen cezanın haksız olduğunu düşünüyorum. Belediye Yönetimine sesleniyorum. Belediye bütçesini vatandaşı mağdur ederek yapmasın. Belediyemiz fabrika alacak parayı vatandaştan toplamasın. Vatandaş gelir kaynağı gibi görülmesin” diyerek tepkisini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci ise, park yasağı bulunan yerlere her zaman cezai işlemler uyguladıklarını belirterek, “Zabıta ekiplerimiz park yasağı tabelası bulunan ve belediyeye ait her yerde gördükleri anda cezai işlem uyguluyor. Eğer araç içerisinde şoför varsa uyarıda bulunuyor. Cezalar tüm vatandaşlarımız için geçerlidir. Eğer cezalar kesilmese ileride içinden çıkılmaz durumlar meydana gelir” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek