Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 07 Mart 2018, Çarşamba 11:32 tarihinde eklendi. 3500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gökhan Teksöz son yolculuğuna uğurlandı

Lüleburgaz Akademi Basketbol Spor Kulübü Başkanı ve Basketbol Antrenörü Gökhan Teksöz’ün cenazesi dün öğle namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi.
Gökhan Teksöz son yolculuğuna uğurlandı  

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından, birçok insana basketbolu sevdiren insan Lüleburgaz Akademi Basketbol Spor Kulübü Başkanı Gökhan Teksöz(38), yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Genç yaşında Hakkın rahmetine kavuşan Gökhan Teksöz, 6 Mart Salı günü öğle namazına müteakip Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında yeni mezarlıkta toprağa defnedildi.

Merhumun cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, Lüleburgaz’ın tanınmış spor adamları ve çok sayıda seveni katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek