Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 06 Mart 2018, Salı 09:37 tarihinde eklendi. 4056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumartesi Pazarı yolda

Lüleburgaz Kapalı Pazar Yerinde Perşembe günleri kurulan pazar artık Cumartesi günleri sadece giyim pazarı olarak kurulacak.
Cumartesi Pazarı yolda  

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası arasında yapılan 10 yıllık sözleşme 18 Mart tarihinde bitiyor. Belediye encümeninden alınan kararlara göre ise Lüleburgaz’da uzun yıllardır kurulan Perşembe Pazarının günü değişecek. Pazar bundan sonra Cumartesi günü kurulacak. Cumartesi gününe taşınan pazarda tezgâhların büyük bölümünü giyim tezgâhları oluşturacak. Giyim tezgâhlarının dışında pazarda meyve-sebze tezgâhlarına da yer verilecek. Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘’ Belediye’den aynı bölgeye yeni sözleşme talep edeceğiz. Pazarımızın işletmesini odamız olarak kendi bünyemize almak istiyoruz’’dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek